twitter
    Find out what I'm doing, Follow Me :)

Island Hoping.....!! FFM ke-22

Salam.. Pada hari terakhir aku disabah, pihak kerajaan negeri Sabah wat lawatan untuk 3tempat untuk dikunjungi sebagai tempat perlancongan.. kiranya celebrate FFM da abis ar nie... Selepas keesokan harinya malam FFM selesai, Ahad 9ogos..aku pilih untuk ikut trip island hoping.. die bagi 3 tempat.. antaranya international park..n cultural village.. tapi tempat tu sume aku da pegi.. so aku n kwn2 media yang lain serta ada artis2 yang join pegi trip ni naik satu bas. So kami sume pergi ke 2buah pulau.. pulau pertama ktorang gi minakap island kalo xsilap..kat situ ar aku snorkling abis2san ngan kak mimi rahzia... then lepas 2jam kat pulau tu..naik bot pi pulau sapi plak..fuuuh... memang puas hati woh....cuci mata..pemandangan cantik2..hehehehe.... then kat ctue diorang yang bwk kite da sediakan BBQ..fresh seefood dari laut... kesimpulannya..kenyaaaanggg n puas hati..!! pengalaman yang sukar untuk dilupakan... Sori pic 2 ni malas nak edit....













Elly (murai.com) lala,me n mimi rahzia (actor)

Elly (murai.com) lala,me n mimi rahzia (actor)

Budak2 giler2..me n helmi (finas) miahaha


Cintaku tertingggal disini...:(
Makanan yang sedap n seafood yang segarrr...

Radhi khalid (actor), me n mimirahzia (actor)

with kak mimie yang sporting abiss....:)

Mimierahzia n me....


Mat jawa ni eksyen je.. ajak turun xnakkk..

me n kak eza (actor)

me n abg zul(actor)

lala, swee n me
wachaaaaa.........!!







6 comments:

FaFaFa said...

best nye jadi awak... ^_^p!!

Amy Wammy said...

amboi tak hengatttt

hanifazman said...

kenyanggg lah. sape awek yg putih2 tuh? buat aku x 'senang'.. hahahaha

bidin_telunjukanan said...

miahahaha... kenyang la jgk.. aku dok merendam.. mat jawa kat darat tu lagi kenyanggg

AZIAH AZMEE said...

haha.. sonok ko melompat ye~

Yohana Tawith said...

amboi.
kelaka la gamba2 oi.
ko da jangkit kat artis2 tu.
hahaha

ko gi pulau manukan la...